Välj rätt diskbänk

Diskbänken – kökets hjärta

 

Upptäck nya möjligheter i ditt kök! Det är skillnad på diskbänkar.
Bra design inspirerar och förenklar din vardagliga rutin.
Vilken diskbänk eller diskho passar dina behov?

 

Skåpsbredden. Vilken bredd har skåpet som diskbänken ska in i?

 

Hur många och hur stora diskhoar behöver du? En fyrkantig stor diskho, en liten diskho, en rund diskho eller en dubbel diskho?


Ska det finnas plats för stora plåtar och kastruller?

 

Är det aktuellt med en heltäckande diskbänk med stora arbetsytor? Du kan designa en måttbeställd diskbänk i vårt ritprogram där vi millimeteranpassar en diskbänksplåt enligt önskemål. En rostfri bänkskiva kan kombineras med andra material såsom bänkskiva sten, komposit bänkskiva och laminatbänkskiva.

 

Behöver du en diskho med avrinningsyta? På vilken sida? Hur ska diskbänken fungera i just ditt kök?

 

Tillbehör diskho. Vilka diskbänkstillbehör önskar du? Som diskmedelspump, skärbräda trä, skärbräda plast, durkslag rostfritt eller durkslag plast som är anpassade för diskbänken.

 

Bottenventil diskho - propp eller korgventil? Med eller utan upplyftsmekanism? Easy cover? Tänk på att alla diskbänkar inte levereras med alla typer av ventiler.

 

Rostfria diskhoar eller granit komposit diskho? Rostfritt stål är suveränt med tanke på enkel rengöring, hygien och lång livslängd. Granit komposit diskhoar är extra motståndskraftiga mot slag och repor och ger köket en särprägel. I sortimentet finns olika kulörer; från vita diskhoar till svarta diskhoar.

 

Källsorterar du i köket? Med våra lösningar för källsortering hemma kan din avfallssortering göras mycket enkel och praktisk. Vi har källsorteringskärl och sopsorteringskärl för källsortering under diskbänk och du bör därför välja en diskbänk med tillbakadraget vattenlås.

 

Uppgradera köket med Intras matavfallskvarn! Du slipper kladd och lukt och får ett hygieniskt, praktiskt och miljövänligt kök. Insinkerator avfallskvarn kök är enkel att installera och använda. Matrester kastas direkt ner i diskbänken - bekvämt och miljövänligt! 

 

Monteringsform? Du kan välja en inbyggnadsdiskho med universalfläns som gör att du kan få en underlimmad diskho, planlimmad diskho eller infälld diskho. En heltäckande diskbänk är utmärkt för dig som vill ha ett ordentligt arbetsutrymme och en rostfri bänkskiva i köket! En diskbänksplåt är elegant, hygienisk och hållbar. De olika monteringsformerna ger varje bänk sitt eget uttryck.

Se mer