Intra Culina trä

Culina trä

 

Culina är ett helt nytt minikökskoncept med modern spisbänkstopp i ren skandinavisk design och stora disklådor i stramt formspråk. Utvecklat och producerat i Skandinavien – anpassat för den skandinaviska marknaden med våra krav på kvalitet och funktion.

 

Marknadens modernaste minikök med flexibel och maximerad arbetsyta. Med stilrena, raka linjer och luckor i vitlackad mdf passar Culina trä in i miljöer med höga krav på formspråk och blir en naturlig del av interiören när matlagningen sker nära matplatsen och vardagsrummet.


Inbyggd kyl och mikro, rostfria handtag samt mjukstängande luckor och lådor uttrycker enkelhet och elegans och passar in i en modern kontext. Miniköket har sockel för bättre fotutrymme och extra låda under mikrovågsugnen för att maximera förvaringsutrymmet. 

 

Levereras med inbyggt 60 cm kylskåp och 60/40 cm underskåp i vit melamin 16/18 mm. Luckor och lådfronter i vitlackad mdf, 20mm. Rostfria handtag. Teka kylskåp 125 L **** frysfack 18 L, energiklass A ++. 39dB. Teka micro 20 L, 800 W. Elektrisk anslutning 16 A. Diskbänk i rostfritt stål, häll samt ventil och vattenlås. Plastmatta för kylen och insats till diskbänksskåpet (Säker vatten) finns som extra tillval.

 

Färgkod NCS S0500-N.

 

Culina finns i 100 cm och 120 cm bredd, samt hurts 40 cm.

Se mer