IntraCulina minikök - kokplattor

IntraCulina minikök med kokplattorTrinettkök med kylskåp

 

Nyhet! Detta är grundmodellen i vårt minikökssortiment. Ett trinettkök som har allt du behöver; kylskåp, spis och diskbänk, komplett med ventil och vattenlås!


IntraCulina är ett litet modernt kök med spisbänkstopp i ren skandinavisk design och stora diskhoar i stramt formspråk. Praktisk våtzon med plats för skärbräda som kan skjutas från våtzonen och in över diskhon. Skärbrädan kan även användas som täckbricka och förändrar storleken på arbetsytan. Ett pentry med raka kanter (K7) som ger ett modernt och smäckert uttryck.


Trinettkök med kylskåp 50 cm och underskåp i vitlackerat stålplåt, 50 cm. Närmaste kulör: RAL9016 / RAL9003. Witt kylskåp 102 L **** frysfack 14 L, energiklass F (2021). 41 dB. Elektrisk anslutning 10 A. Miniköket levereras med 60 min timer för spisenheten.


Diskbänk i rostfritt stål, spisenhet samt ventil och vattenlås. Innerradie i disklådorna R25 . Plastmatta för kylen (Säker vatten) finns som extra tillval. IntraCulina minikök med kokplattor finns i storlekarna 100 och 120 cm, med och utan kylskåp.

 

Utvecklat och producerat i Sverige.Minikök / Trinettkök

Ladda ner PDF

Se mer