Minikök och trinettkök för små utrymmen

Ett litet modernt kök för varje behov

 

Intra minikök, med allt du behöver på en liten yta. Ett komplett litet kök, som både är praktisk och stilrent. Ett pentry för dig som har begränsat med utrymme, eller behöver ett litet kök i sommarstuga.


I utrymmen som kontor, byggbodar och klassrum finns vanligtvis få köksredskåp, tallrikar och bestick som kräver förvaring. Därför är minikök - även kallade trinettkök med kylskåp - vanliga i dessa utrymmen. Öppna hyllor används ofta för förvaring för att snabbt få en överblick över saker som är tillgängliga i köket och för att få ett mer luftigt intryck.


Boendeutrymmen som stugor och lägenhetshotell är periodvis obebodda och då är ett minikök lätt att slå på och av. Våra trinettkök är genomtänkta produkter med lång livstid.

 

Intra har minikök med och utan kylskåp, med spishäll, induktionshäll eller traditionella kokplattor.

 

Minikök eller trinettkök finns i bredderna 90, 100 och 120 cm.

 

Bläddra i vår katalog med minikök, diskbänkar och köksblandare här >>

 

 

Ny energimärkning från 2021

 

Energimärkningen med skalan A+++ till G har ändrats och ersätts av skalan A till G. Färgerna på pilarna på etiketterna kommer vara de samma. Tack vare kraven på ekodesign och energimärkning har produkter blivit allt mer effektiva och den nuvarande energimärkningsskalan har därför slagit i taket.

Ladda ner PDF

Se mer