Intra Nivis diskbänk med hållbarhetsfokus

Nyhet! IntraNivis - design, funktion och fokus på hållbarhet

Det skandinaviska vinterlandskapet har gett inspiration till IntraNivis med sina enkla linjer och rena design. Namnet Nivis kommer från det latinska ordet för snö. Avrinningsplanets räfflor är väl avvägda mot den plana ytan och för tankarna till spår i snön eller fåror av drivsnö som vinden format över skaren.

 

Balans mellan mjuka och hårda former

IntraNivis har en uppdaterad design med mjuka övergångar och en fin balans mellan radier och former som resulterar i en funktionell och elegant diskbänk. Design, känsla och funktion går hand i hand. Formen är minimalistisk och tilltalande med enkla rena drag som ger ett behagligt intryck utan överdrivna detaljer. Den mjuka varma känslan är välbalanserad mot de solida och raka linjerna.

 

Diskho med avrinningsyta

IntraNivis är en prisvärd produkt utan att vi för den skull har tummat på kvaliteten. Diskbänken passar i de flesta

 kök och är konstruerad med en universalfläns för enkel montering oavsett om installationen gäller nedfällning, underlimning eller planlimning.

 

Hållbarhetsfokus

Vi har höga krav på kvaliteten rakt igenom och ett hållbarhetsfokus i alla processer!
Vi gör medvetna val i vår produktutveckling när vi konstruerar nya produkter. Diskbänkar i hållbar skandinavisk design är diskbänkar man vill leva med länge!

Rostfritt stål är ett material med unika egenskaper och fördelar som tål intensiv användning i många år – därför är rostfritt stål ett bra materialval för miljön. Vi samarbetar med leverantörer som, precis som vi, jobbar mot lägre miljöbelastning.

 

I vår fabrik i västmanländska Mölntorp använder vi förnybar energi i hela tillverkningen. Material och

 komponenter är till största delen återvunna, och vi har utvecklat ett tillbehör som är tillverkat av restmaterial som vi tagit tillvara under tillverkningen. Dessutom minskar vi tryckta instruktioner och skötselråd genom att göra dem tillgängliga via QR kod som följer med produkten.


Resultatet av vårt hållbarhetsfokus är 28% lägre CO²-avtryck för IntraNivis!

 

Bläddra i vår folder här >>

Ladda ner PDF

Se mer