Intra Granit komposit diskhoar. Från vita diskhoar till svarta diskhoar.

Intra presenterar Cristadur® Greenwich till sortimentet av granit diskhoar!Svart diskho

Greenwich är en granit diskho för under- och planlimning i Cristadur®, ett material med silkeslen yta som är lätt att hålla rent. Finns som liten diskho och stor diskho i de läckra färgerna Magma (svart diskho) och Polaris (vit diskho). Några modeller finns även i helsvart Puro, brun Bronze och grå Silverstone. En komposit diskho som levereras med praktisk integrerad basketventil, en ny och minimalistisk designdetalj – mer färg och mindre rostfritt stål.

 

Söker du diskho porslin till ditt kök? En vit diskho i granit kan vara ett slitstarkt alternativ till porslinsho i lantliga eller klassiska kök.

 

Det innovativa Cristadur® materialet har en silkeslen känsla, är lätt att rengöra och har samma tuffa egenskaper som Cristalite®. Viktiga egenskaper för diskhon eftersom den statistiskt sett är den mest använda delen av köket.

 

Cristadur® MonoDiskho i granit

Mono är en klassisk granit diskho med en djup, stor diskho och utrymme i bakkanten med plats för upp till fem hål för köksblandare, diskmedelspump och upplyftsventil. En komposit diskho som finns i färgerna Magma (svart diskho) och Polaris (vit diskho).

 

Trendig granit diskho i unikt material 

Cristalite® har satt en ny standard för granit diskhoar. Materialet är en blandning av granit och akryl som är tre gånger hårdare än vanlig granit, vilket gör den mycket motståndskraftig mot slag och repor. En komposit diskho tar inte åt sig missfärgningar, är lätt att torka av och därför mycket hygienisk.

 

Vi har ett rengörningskit, Easy Care, till våra granit diskhoar som förenklar rengöringen. Granite Cristalite® har en metallisk ytfinish i två olika färger; Onyx (svart diskho) och Alpina (vit diskho).

 

I granitsortimentet finns allt ifrån liten diskho till stor diskho och diskho med avrinningsyta.

Se mer