Inbyggnadsdiskho

Rostfria diskhoar från Intra, stort utbud!

Rostfria diskhoar - Utvecklat för det skandinaviska köket

 

Det är något speciellt med de skandinaviska köken. För oss är köket hemmets viktigaste rum, ingen annan tillbringar så mycket tid där som vi. I ett skandinaviskt kök är diskbänken ett verktyg, men ska samtidigt fungera som interiör. Detta är bakgrunden till hur Intra arbetar och utgångspunkten för vår design och produktutveckling. Köket ska vara praktiskt och funktionellt, men samtidigt läckert och inbjudande. Med en diskbänk eller ho från Intra kommer ditt kök uppfylla alla de krav som du har för en lyxigare känsla i köket! Våra rostfria diskhoar finns i ett stort utbud i olika utföranden. 

 

Rostfria diskhoar - i olika utföranden 

Intra diskbänkar erbjuder spännande design, med praktiska detajer. Våra rostfria diskhoar är stilrena, eleganta och prisvärda! Du kan välja allt från rund diskho och liten diskho, till en rektangulär stor diskho, dubbel diskho och diskho med avrinningsyta. Förutom våra rostfria diskhoar, har vi i vårat breda sortiment även diskhoar i mässing och granit!

 

Intra rostfri diskho med PVD-färg

En titanium grå / svart diskho eller diskho mässing ger ett förstklassigt utseende! Välj mellan underlimmad diskho, planlimmad diskho eller infälld diskho.

 

Granit komposit diskho

Svarta diskhoar i granit har en silkeslen känsla, är slitstarka och lätta att rengöra. En vit diskho i granit kan vara ett slitstarkt alternativ till porslinsho.

 

Bläddra i vår katalog med diskbänkar och köksblandare här >>

Ladda ner PDF

Se mer