Heltäckande diskbänk

Intra diskbänkar, rostfria och heltäckande

Heltäckande diskbänkar

 

Det är något speciellt med de skandinaviska köken. För oss är köket hemmets viktigaste rum, ingen annan tillbringar så mycket tid där som vi. I ett skandinaviskt kök är diskbänken ett verktyg, men ska samtidigt fungera som interiör. Detta är bakgrunden till hur Intra arbetar och utgångspunkten för vår design och produktutveckling. Köket ska vara praktiskt och funktionellt, men samtidigt läckert och inbjudande. Det är där vi kommer in i bilden! Med ett brett sortiment diskbänkar i heltäckande design - i rostfritt stål och granit, har vi garanterat något som faller alla i smaken.

 

Intra Mölntorp står för den rostfria diskbänken, som är ett bra val på många sätt. När det gäller rengöring av en rostfri diskbänk, tål vattenstänk och klarar av tuff behandling. Vi förser våra kunder med rostfria måttbeställda diskbänkar - allt för att det ska passa just ert behov. Läs mer om detta i Intra Designstudio!

 

Rostfri bänkskiva

En heltäckande diskbänk är utmärkt för dig som vill ha ett ordentligt arbetsutrymme i köket! Utöver det stiliga utseendet har en heltäckande rostfri bänkskiva många praktiska fördelar som enkel rengöring och gott om plats. Rostfritt stål är ett elegant och miljövänligt material som på grund av sina helt speciella egenskaper används i miljöer där det ställs stora krav på hygien och hållbarhet.

 

En diskbänksplåt kan kombineras med andra material såsom bänkskiva sten, komposit bänkskiva och laminatbänkskiva. I sortimentet finns både liten diskho och stor diskho, dubbel diskho och diskho med avrinningsyta.

 

Beställ din heltäckande rostfria diskbänk från Intra!

  

Intra Designstudio måttbeställda diskbänkar >>

  

Bläddra i vår katalog med heltäckande diskbänkar och köksblandare här >>

Se mer