Visa mer information

Intra presenterar Cristadur® Greenwich till sortimentet av diskbänkar i granitmaterial!

Greenwich är en disklåda för under- och planlimning i Cristadur®, ett material med silkeslen yta som är lätt att hålla rent. Finns i de läckra färgerna svart Magma och vit Polaris. Levereras med praktisk integrerad basketventil, en ny och minimalistisk designdetalj – mer färg och mindre rostfritt stål.

 

Nyhet! Nu lanserar vi tre nya färger; svart Puro, brun Bronze och grå Silverstone.

 

Det innovativa Cristadur® materialet har en silkeslen känsla, är lätt att rengöra och har samma tuffa egenskaper som Cristalite+®. Viktiga egenskaper för diskbänken eftersom den statistiskt sett är den mest använda delen av köket.

 

Cristadur® Mono

Mono är en klassisk diskbänk med en stor, djup disklåda och utrymme i bakkanten med plats för upp till fem hål för blandare, diskmedelspump och upplyftsventil. Finns i färgerna Magma och Polaris.

 

Trendig diskbänk i unikt material 

Cristalite+® har satt en ny standard för kompositbänkar. Materialet är en blandning av granit och akryl som är tre gånger hårdare än vanlig granit, vilket gör den mycket motståndskraftig mot slag och repor. Den tar inte åt sig missfärgningar, är lätt att torka av och därför mycket hygienisk.

 

Vi har ett rengörningskit, Easy Care, till våra granitprodukter som förenklar rengöringen. Granite Cristalite+® har en metallisk ytfinish i två olika färger.

Greenwich N100
 
Greenwich N100L
 
Mono N100
 
Mono N100 L
 
Nemo N100
 
Nemo N100 S
 
Primus D100
 
Primus D150
 
Primus N100 XL
 
Solido N100
 
Solido N50
 
Solido N75
 
Classic N150
 
Euro R100
 
Euro N100
 
© MMXIII INTRA AS.