Jobba hos oss!

 

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås!

 

Håll gärna utkik här och på LinkedIn för lediga tjänster.

 

 

Operatörer sökes till vår produktion!

Vi söker nu engagerade medarbetare med erfarenhet av produktionsarbete!

 

 

Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. 

 

 

Intra i Mölntorp tillverkar designade diskbänkar i rostfritt stål och har en industrialiserad tunnplåtsbearbetning och en produktion i ständig utveckling. Vi har och kommer fortsätta investera i ny teknik och nya maskiner då det hela tiden krävs nya tekniker för att klara av att tillverka de allt mer designade diskbänksmodellerna.

 


I rollen som medarbetare i Produktionen….

ingår du i ett team på någon av våra arbetsstationer och arbetar tillsammans med laget mot uppsatta mål för företagets bästa. Du bidrar med god ordning och reda på avdelningen, följer företagets regler och rutiner samt vid behov ger förslag på ändringar. Du använder skyddsutrustning när så krävs, rapporterar tid och produktionsorder enligt gällande regler samt visar gott föredöme med att arbeta enligt Intra och Teka-koncernens värderingar.

 

 

Arbetsuppgifterna består av: 

• Tillverkning av diskbänkar eller dess ingående komponenter
• Omställning av maskiner
• Korrigering/justering vid produktionsproblem
• Förbättringsförslag för att förbättra effektivitet och kvalitet
• Programmering av produktionslinan för införande av nya produkter
• Manuell slipning av produkter

 


Vi söker dig….
som har minst 2-3 års erfarenhet av produktion samt kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

 

 

Följande kompetenser är meriterande:
• förkunskaper i någon form av affärssystem, till exempel Microsoft AX
• Svetsning
• Kantbockning
• Pressning av detaljer
• Robotprogrammering/Automation

 


Som person är du….
en lagspelare med bra förmåga att samarbeta, även över avdelningarna. Du ser värdet av att arbeta proaktivt och kan arbeta självgående och drivs av att leverera resultat. Vidare är du positiv till nya utmaningar och är stresstålig. Är du intresserad av att ingå i ett kontinuerligt 3-skifts team är det meriterande.

 

 

Intras värdegrund; Omtanke, Engagemang, Vinnarinstinkt, Originalitet, Ägarskap, Respekt och Flexibilitet genomsyrar vår organisation och kultur. Rätt person delar och efterlever våra värderingar.

 


Så här ansöker du!
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du, senast den 15/5 2021, till Malin Landstedt, HR Specialist, på mail MLandstedt@intra-teka.com. Märk din ansökan med Operatör Intra Mölntorp. Frågor kring tjänsten besvaras av även av ovanstående.

 

 

Facklig kontakt, IF-Metall: Birgitta Johansson 0220-40322 eller 0220-40372.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!