Tvättrännor – flexibla och hållbara

 

Nyhet!

Tvättrännor med möjlighet för skräddarsydda längder, i polerat rostfritt stål AISI 304. Levereras med integrerade väggfästen. Innerhörn med över 90 graders vinkel och pressat avlopp utan skruvar och packning för att säkerställa optimal hygien och enkel rengöring. Tvättrännan har ett fall mot avloppet i mitten. Mjuka övergångar i alla yttre vinklar motverkar skador vid eventuellt fall mot rännan.

 

Bläddra i broschyren här >>

 

Utvecklat för det skandinaviska köket

 

Det är något speciellt med de skandinaviska köken. För oss är köket hemmets viktigaste rum, ingen annan tillbringar så mycket tid där som vi. I ett skandinaviskt kök är diskbänken ett verktyg, men ska samtidigt fungera som interiör. Detta är bakgrunden till hur Intra arbetar och utgångspunkten för vår design och produktutveckling. Köket ska vara praktiskt och funktionellt, men samtidigt läckert och inbjudande.

 

Diskbänkar och blandare går hand i hand. Bakom Intras köksblandare ligger noggrann forskning, kunskap och genomtänkt design från några av Europas ledande designers, med stor vikt på estetik och detaljer. Sortimentet förenar design och funktionalitet som köksblandare har i ett modernt kök.

 

Bläddra i vår broschyr med diskbänkar och köksblandare här >>

 

 

MINIKÖKSBROSCHYR

 

Minikök, med allt du behöver på en liten yta. Ett komplett litet kök, som både är praktisk och stilrent. För dig som har begränsat med utrymme, eller till ett kök i din sommarstuga.

 

 

Nytt! IntraCulina minikök

 

Culina är ett helt nytt minikök från Intra med modern spisbänkstopp i ren skandinavisk design och stora disklådor i stramt formspråk. Praktisk våtzon med plats för skärbräda som kan skjutas från våtzonen och in över lådan. Skärbrädan kan även användas som täckbricka och förändrar stoleken på arbetsytan. De raka kanterna (K7) ger ett modernt och smäckert uttryck.


Culina levereras med glaskeramikhäll eller induktionshäll med touch funktioner.  Det finns flera tillbehör designade till disklådorna.

 

Intra höjer standarden på det offentliga sanitetsutrymmet

 

Sanitetsrum är viktigt, inte bara för att de flesta av oss är hänvisade till det offentliga sanitetsutrymmet stora delar av dygnet. Lika mycket för att det på många sätt speglar fastighetens signatur. Det är ett av de rummen som man kan skapa en särprägel, och en upplevelse av något extra. Dessutom är det ett rum där det ställs speciella krav på funktionalitet, användarvänlighet, utformning och estetik.

 

Eligo – en diskbänk för verkliga behov

 

För många har diskbänken blivit ett val mellan form och funktion. Och kanske framför allt ett ointressant val.

Eligo är något annat: en diskbänk som är utformad för verkliga behov och kök, som gör hela kategorin mer intressant. Den prisbelönta designen är i sig ett tillskott till kökets inredning med sin blandning av mjuka och hårda linjer, diskreta touchknappar och föränderliga former. Funktioner och tillbehör märks inte alltid vid första anblicken men innebär att diskbänken kan förändras, anpassas och användas på en mängd olika sätt.
Den är helt enkelt designad för att passa in i ditt personliga kök.

 

Köksblandare designad till den främsta innovationen 2015: Eligo


I verkligheten ställs höga krav på köksblandaren. Eligo elektronisk blandare är skapad för att möta de behoven. Eligo är en innovativ köksblandare med både beröringsfri funktion och manuell spak som skapar en flexibilitet och formkänsla som är helt ny. Eligo-blandaren sätter prägel på en prisbelönt diskbänk som är byggd för att passa in i ditt personliga kök.

 

Icon. Inspired by pure Scandinavian nature.

 

Precision, kvalitet och känsla för detaljer som uttrycks i en unik, oöverträffad stil.

 

MATAVFALLSKVARNEN SOM FIXAR RESTEN

 

I USA har idag hela 75 miljoner hushåll en matavfallskvarn. Och med tanke på den ökade efterfrågan i Skandinavien tycker vi det är hög tid att haka på trenden. Med IntraNoWaste lanserar vi nu en produkt som inte bara fräschar upp i köket, utan även kan bidra till en bättre miljö. Vi lovar att IntraNoWaste blir en oslagbar hjälpreda i ditt nya kök. Miljötänket får du på köpet.

 

RESERVDELAR-SILKORGAR,PROPPAR OCH ÖVRIGT

 

Intra jobbar ständigt med att förbättra både produkter och information.

Därför har vi nu gjort en översikt på gamla modeller av korgventileroch proppar,

så du enkelt kan hitta en utbytesdel till dina kunder.

Den finns även som trycksak och den kan du beställa av din lokala Intra säljare.