Broschyrer

Kök

Utvecklat för det skandinaviska köket

 

Det är något speciellt med de skandinaviska köken. För oss är köket hemmets viktigaste rum, ingen annan tillbringar så mycket tid där som vi. I ett skandinaviskt kök är diskbänken ett verktyg, men ska samtidigt fungera som interiör. Detta är bakgrunden till hur Intra arbetar och utgångspunkten för vår design och produktutveckling. Köket ska vara praktiskt och funktionellt, men samtidigt läckert och inbjudande.

 

Diskbänkar och blandare går hand i hand. Bakom Intras köksblandare ligger noggrann forskning, kunskap och genomtänkt design från några av Europas ledande designers, med stor vikt på estetik och detaljer. Sortimentet förenar design och funktionalitet som köksblandare har i ett modernt kök.

 

Bläddra i vår katalog med diskbänkar och blandare här >>

 
Sanitet

Intra höjer standarden på det offentliga sanitetsutrymmet

 

Sanitetsrum är viktigt, inte bara för att de flesta av oss är hänvisade till det offentliga sanitetsutrymmet stora delar av dygnet. Lika mycket för att det på många sätt speglar fastighetens signatur. Det är ett av de rummen som man kan skapa en särprägel, och en upplevelse av något extra. Dessutom är det ett rum där det ställs speciella krav på funktionalitet, användarvänlighet, utformning och estetik.

 

Bläddra i vår katalog här >>

 
Tvättrännor ? flexibla och hållbara

Tvättrännor – flexibla och hållbara

 

Tvättrännor med möjlighet för skräddarsydda längder, i polerat rostfritt stål AISI 304. Levereras med integrerade väggfästen. Innerhörn med över 90 graders vinkel och pressat avlopp utan skruvar och packning för att säkerställa optimal hygien och enkel rengöring. Tvättrännan har ett fall mot avloppet i mitten. Mjuka övergångar i alla yttre vinklar motverkar skador vid eventuellt fall mot rännan.

 

Bläddra i broschyren här >>

 
Reservdelar

RESERVDELAR-SILKORGAR,PROPPAR OCH ÖVRIGT

 

Intra jobbar ständigt med att förbättra både produkter och information.

Därför har vi nu gjort en översikt på gamla modeller av korgventileroch proppar,

så du enkelt kan hitta en utbytesdel till dina kunder.

Den finns även som trycksak och den kan du beställa av din lokala Intra säljare.