Intra Granite

Intra uutuus, Cristadur® Greenwich, Granite-keittiöaltaiden valikoimassa!

Greenwich on uusi Cristadur®-allas, joka soveltuu alta- ja huullosasennukseen. Saatavana upeissa väreissä, musta Magma ja valkea Polaris. Altaaseen integroitu koripohjaventtiili on uusi ja minimalistinen muotoiluyksityiskohta - enemmän väriä, vähemmän ruostumatonta terästä.

 

Uutuus! Nyt saatavana kolme uutta väriä; musta Puro, ruskea Bronze ja harmaa Silverstone.

 

Innovatiivinen Cristadur®-materiaali tuntuu silkinpehmeältä, on helppo puhdistaa ja sillä on samat lujuusominaisuudet kuin Cristalite+®:lla. Greewich on suunniteltu kovaan käyttöön, siinä yhdistyvät kaikki olennaiset ominaisuudet, joita keittiöaltaalta vaaditaan.

 

Cristadur® Mono

Mono on klassinen allas suurella ja syvällä altaalla. Hana-alueella on käytössäsi viisi paikkaa, joihin voidaan asentaa hana, pesuaineannostelija ja vaijeripohjaventtiili. Saatavana väreissä musta Magma sekä valkea Polaris.

 

Trendikäs keittiöallas ainutlaatuisesta materiaalista


Cristalite+® on luonut standardin komposiittialtaille. Materiaali on sekoitus graniittia ja akryylia, joka on kolme kertaa kovempaa kuin tavallinen graniitti. Tämä tekee Cristalite+®:sta erittäin kestävän kolhuja ja naarmuja vastaan. Materiaali on värjääntymätön, helposti puhdistettava ja siksi erittäin hygieeninen.


Graniittituotteillemme on oma puhdistussarja Easy Care. Granite Cristalite+®:ssa on metallinhohtoinen pintaviimeistely. Saatavana kahdessa eri värissä.

Katso lisää