Kuvastot

Keittiöaltaat

Keittiöaltaat

 

Pohjoismaisessa keittiöissä on jotain aivan erityistä. Keittiö on kodin keskipiste, jossa vietetään paljon aikaa. Valmistetaan ruokaa, syödään, tiskataan, luetaan lehtiä ja seurustellaan. Keittiö on siis kovassa käytössä.
Pohjoismaisessa keittiössä allas on työväline, mutta samalla myös sisustuselementti. Tämä ajattelu on Intran työskentelyn taustalla ja suunnittelun ja tuotekehityksen lähtökohta. Valmistamme keittiöaltaita ihmisille, jotka käyttävät niitä aktiivisesti ja tarvitsevat käytännöllisiä ja kestäviä työskentelyvälineitä.


Intran hanojen takana on huolellinen taustatutkimus, tieto sekä muotoilu Euroopan johtavilta muotoilijoilta painottaen esteettisyyttä ja yksityiskohtia. Valikoima yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden, jotka kuuluvat moderniin keittiöön. Kaikki Intran keittiöhanat on SINTEF-sertifioituja.

 

Flipbook >>

 
Reservdelar

Varaosat-  roskasihdit, tulpat ja muut tuotteet

 

Intra pyrkii jatkuvasti parantamaan sekä tuotteita että tietoa. Siksi olemme tehneet yleiskatsauksen (?) Vanhoihin malleihimme koripohjaventtiileistä ja tulpista, jotta pystyt helposti löytämään varaosat asiakkaillesi.