Keittiöaltaat

 

Pohjoismaisessa keittiöissä on jotain aivan erityistä. Keittiö on kodin keskipiste, jossa vietetään paljon aikaa. Valmistetaan ruokaa, syödään, tiskataan, luetaan lehtiä ja seurustellaan. Keittiö on siis kovassa käytössä.
Pohjoismaisessa keittiössä allas on työväline, mutta samalla myös sisustuselementti. Tämä ajattelu on Intran työskentelyn taustalla ja suunnittelun ja tuotekehityksen lähtökohta. Valmistamme keittiöaltaita ihmisille, jotka käyttävät niitä aktiivisesti ja tarvitsevat käytännöllisiä ja kestäviä työskentelyvälineitä.


Intran hanojen takana on huolellinen taustatutkimus, tieto sekä muotoilu Euroopan johtavilta muotoilijoilta painottaen esteettisyyttä ja yksityiskohtia. Valikoima yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden, jotka kuuluvat moderniin keittiöön. Kaikki Intran keittiöhanat on SINTEF-sertifioituja.

 

Flipbook >>

 

Uutta! Culina mini keittiö

 

Culina on Intran uusi minikeittiö keraamisella- tai induktioliedellä, aitoa skandinaavista muotoilua.  Käytännöllinen allas, jossa on tilaa leikkuulaudalle, jota voit siirtää haluamaasi paikkaan altaan päällä. Leikkuulautaa voi käyttää myös kantena ja näin muuttaa työtason kokoa. Altaalle on saatavana useita muita lisävarusteita.

 

Intra nostaa julkisten saniteettitilojen tasoa

 

Saniteettitilojen varusteilla on monia vaatimuksia, niiden on oltava toimivia, kestäviä ja muotoilultaan ajattoman tyylikkäitä. Teräs on näihin vaatimuksiin täydellinen materiaali. Intra tunnetaan juuri ruostumattomasta teräksestä valmistetuista saniteettituotteistaan.


Löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita kunnianhimoisinpiinkin projekteihin.

 

Eligo - Keittiöallas muuttuviin tarpeisiin

 

Pitkään keittiöaltaan valinnassa on joutunut tekemään kompromissin muotoilun ja toimivuuden välillä, mutta ei enää.

 

Eligo on jotain muuta: allas on suunniteltu todellisiin tarpeisiin ja käyttöön. Juuri se tekee tästä tuoteperheestä mielenkiintoisen. Palkittu muotoilu täydentää keittiön sisustusta sekoituksella pehmeitä ja kovia linjoja.


Eligo on saatavilla myös kosketuspainikkeilla, joilla ohjataan astianpesukoneventtiiliä, pohjaventtiiliä ja pohjaritilää. Eligo-jakajalla voit jakaa altaan kahteen osaan haluamallasi tavalla. Ominaisuuksia ja lisävarusteita ei välttämättä ensisilmäyksellä huomaakaan, mutta niiden ansiosta allasta voidaan käyttää monin eri tavoin.


Eligo on yksinkertaisesti suunniteltu toimimaan sinun keittiössäsi.

 

Keittiöhana, joka on suunniteltu innovatiiviselle Eligo-altaalle


Keittiöhanalle on korkeat odotukset. Eligo elektroninen keittiöhana on luotu kohtaamaan nämä tarpeet. Eligo on innovatiivinen keittiöhana sekä kosketusvapaalla että manuaalisella toiminnolla, mikä luo uudenlaista joustavuutta ja mahdollisuuksia. Eligo-hana kiinnittää huomion palkittuun keittiöaltaaseen, joka sopii juuri sinun keittiöösi.

 

Icon. Skandinaavisen luonnon inspiroimana.

 

Tarkkuus, laatu ja yksityiskohdat tuntuvat ainutlaatuisella, vertaansa vailla olevalla tyylillä.

 

Varaosat-  roskasihdit, tulpat ja muut tuotteet

 

Intra pyrkii jatkuvasti parantamaan sekä tuotteita että tietoa. Siksi olemme tehneet yleiskatsauksen (?) Vanhoihin malleihimme koripohjaventtiileistä ja tulpista, jotta pystyt helposti löytämään varaosat asiakkaillesi.