Kuvastot

Keittiöaltaat

Keittiöaltaat

 

Pohjoismaisessa keittiöissä on jotain aivan erityistä. Keittiö on kodin keskipiste, jossa vietetään paljon aikaa. Valmistetaan ruokaa, syödään, tiskataan, luetaan lehtiä ja seurustellaan. Keittiö on siis kovassa käytössä.
Pohjoismaisessa keittiössä allas on työväline, mutta samalla myös sisustuselementti. Tämä ajattelu on Intran työskentelyn taustalla ja suunnittelun ja tuotekehityksen lähtökohta. Valmistamme keittiöaltaita ihmisille, jotka käyttävät niitä aktiivisesti ja tarvitsevat käytännöllisiä ja kestäviä työskentelyvälineitä.


Intran hanojen takana on huolellinen taustatutkimus, tieto sekä muotoilu Euroopan johtavilta muotoilijoilta painottaen esteettisyyttä ja yksityiskohtia. Valikoima yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden, jotka kuuluvat moderniin keittiöön. Kaikki Intran keittiöhanat on SINTEF-sertifioituja.

 

Flipbook >>

 
Intra Culina minikök

Intra Culina mini keittiö

 

Intra Culina on minikeittiö keraamisella- tai induktioliedellä, aitoa skandinaavista muotoilua.  Käytännöllinen allas, jossa on tilaa leikkuulaudalle, jota voit siirtää haluamaasi paikkaan altaan päällä. Leikkuulautaa voi käyttää myös kantena ja näin muuttaa työtason kokoa. Altaalle on saatavana useita muita lisävarusteita.

 
Sanitet

Intra nostaa julkisten saniteettitilojen tasoa

 

Saniteettitilojen varusteilla on monia vaatimuksia, niiden on oltava toimivia, kestäviä ja muotoilultaan ajattoman tyylikkäitä. Teräs on näihin vaatimuksiin täydellinen materiaali. Intra tunnetaan juuri ruostumattomasta teräksestä valmistetuista saniteettituotteistaan.


Löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita kunnianhimoisinpiinkin projekteihin.

 
Reservdelar

Varaosat-  roskasihdit, tulpat ja muut tuotteet

 

Intra pyrkii jatkuvasti parantamaan sekä tuotteita että tietoa. Siksi olemme tehneet yleiskatsauksen (?) Vanhoihin malleihimme koripohjaventtiileistä ja tulpista, jotta pystyt helposti löytämään varaosat asiakkaillesi.