Suunnittelun innoittamana

Intra on Design-yritys, joka on erikoistunut teräkseen: me kehitämme tuotteita keittiöihin ja julkisiin saniteettitiloihin. Meillä on pitkät perinteet tuotekehittelyssä. Klassisista malleistamme uusiin malleihimme, olemme saaneet lukuisia palkintoja tuotteistamme, jotka yhdistävät ylellisen muotoilun erinomaiseen toimivuuteen.

 

Intralle on useina vuosina myönnetty Design Excellence -merkki. Kunnianosoitus on tunnustus onnistumisesta luoda innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Intra on saanut myös useita muita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja. 

 

 

Skandinaavista muotoilua

Muotoilua ja käytettävyyttä arkeen, ei arkipäiväistä muotoilua. Skandinaavinen muotoilu tunnetaan tyylikkyyden, toimivuuden ja laadun yhdistämisestä. Ainutlaatuiset ja yksinkertaiset linjat, korkealaatuiset materiaalit ja pienet yksityiskohdat, jotka kestävät vuosia käytössä. Alusta asti Intra on ollut Skandinaavisen muotoilun puolestapuhuja yhteistyössä johtavien muotoilijoiden kuten Odd Thorsenin ja Bruno Oldanin kanssa. Intran tuotteet on kehitetty ja valmistettu Pohjoismaissa sukupolvien ajan ja ne soveltuvat pohjoismaisille markkinoille.

 

 

Laatuleima

Intralle on monina vuosina myönnetty Design Excellence -merkki. Kunnianosoitus on tunnustus suunnittelun onnistumisesta luoda innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Intra on saanut myös useita muita kansainvälisiä muotoilupalkintoja.