Kehitetty Skandinaavisiin keittiöihin

 

Pohjoismaisessa keittiöissä on jotain aivan erityistä. Keittiö on kodin keskipiste, jossa vietetään paljon aikaa. Valmistetaan ruokaa, syödään, tiskataan, luetaan lehtiä ja seurustellaan. Keittiö on siis kovassa käytössä.

 

Pohjoismaisessa keittiössä allas on työväline, mutta samalla myös sisustuselementti. Tämä ajattelu on Intran työskentelyn taustalla ja suunnittelun ja tuotekehityksen lähtökohtana. Valmistamme keittiöaltaita ihmisille, jotka käyttävät niitä aktiivisesti ja tarvitsevat käytännöllisiä ja kestäviä työskentelyvälineitä.


Useiden sukupolvien aikana kerätyn tiedon ja kokemuksen perusteella teemme tuotteita, jotka ovat toimivia muotoilusta tinkimättä. Käytämme ruostumatonta terästä, joka on kestävää, kaunista ja helppo pitää puhtaana. Keittiön tulisi olla tila, jossa kaikki viihtyvät. Käytännöllinen ja toimiva, mutta myös tyylikäs ja kutsuva. Intran tuotteet on valmistettu tämän perinteen mukaisesti pohjoismaisen muotoilun ja elämäntyylin inspiroimana.

 

 

Saniteettitila

 

Saniteettitilojen varusteilla on monia vaatimuksia, niiden on oltava toimivia, kestäviä ja muotoilultaan ajattoman tyylikkäitä. Teräs on näihin vaatimuksiin täydellinen materiaali. Intra tunnetaan juuri ruostumattomasta teräksestä valmistetuista saniteettituotteistaan.
Löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita kunnianhimoisinpiinkin projekteihin.