Granittvasker i Cristadur

Intra utvider fargeskalaen - 3 Nye farger i CRISTADUR®

 

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i boligen og betraktes ofte som et leverum med fokus på funksjon, men også stil og design. I takt med de fargeendringene som kommer inn i den moderne boliginnredningen, gjør det seg også gjeldende for fargevalget kjøkkenvasken. Få en perfekt match ved å kombinere en farget vask i samme fargenyanse som med f.eks. armaturet, bordplaten, skap-frontene eller veggen.

 

Intra supplerer de elegante granitvaskene i CRISTADUR® serien med 3 sterke nyheter i trendfargene grå, brun og sort. Bortsett fra de allerede eksisterende fargene Polaris (hvit) og Magma (sort), dekker fargepaletten nå også over den grå fargen Silverstone -SI(mørke grå), Bronze -BR (brun) og Puro -PU (helt sort).

 

En av granittvaskene som kan fåes i de nye CRISTADUR® fargene er den minimalistiske Greenwich, modell GREN100L, som både kan plan- og underlimes samt nedfelles. Greenwich er designet med små hjørneradier og et integrert avløp. De samme fargene finnes også til den klassiske vasken Mono, modell MONO100, med den store kummen og bakplaten som rommer opp til 5 hull for armatur, oppløft og såpedispenser. Denne modellen fåes kun til plan- og underlimning.

 

Les mer her >

Se mer