IntraCulina minikjøkken med kokeplater

IntraCulina minikjøkken med kokeplater

 

Nyhet! Dette er grunnmodellen i vårt minikjøkkensortiment. Et rimelig alternativ som har alt det du trenger; kjøleskap, kabinett, to kokeplater og kjøkkenvask komplett med ventil og vannlås.


IntraCulina er et nytt minikjøkken fra Intra med moderne komfyrtopp i ren skandinavisk design og store kummer i et stramt formspråk. Praktisk våtsone med plass til skjærefjøl som kan skyves fra våtsonen og over kummen. Skjærefjøla kan også brukes som dekkplate og endrer størrelsen på arbeidsflaten. De rette kantene (K7) gir et moderne og slankt utseende.

 

IntraCulina med kokeplater finnes i størrelsene 100 og 120 cm, med og uten kjøleskap.


Leveres med kjøleskap 50 cm og underskap i hvitlakkert stålplate, 50 cm. Nærmeste kulør: RAL9016 / RAL9003. Witt kjøleskap 102 L, **** fryser 14 L, energiklasse F (2021). Elektrisk tilkobling 10 A. Leveres med 60 min timer for koketoppen.

 

Vask i rustfritt stål, platetopp og ventil og vannlås. Innerradius av kummene R25. Plastmatte til kjøleskapet (Vannsikkert) er tilgjengelig som ekstrautstyr.

 

Unngå driftsproblemer ved å nøye lese gjennom bruksanvisningen så du er sikker på at minikjøkkenet er riktig installert og brukes slik det skal.

Last ned PDF

Se mer