Intra Granite

Intra presenterer Cristadur® Greenwich til Granittvask sortimentet!

Greenwich er en kjøkkenvask for under- och planliming i granittmaterialet Cristadur®, et materiale med en silkelen overflate som er veldig lett å holde ren. Tilgjengelig i de stilige fargene svart Magma, hvit Polaris, sort Puro, grå Silverstone og brun Bronze. Leveres med praktisk integrert kurvventil, en ny og minimalistisk design detalj - mer farge og mindre rustfritt stål.

 

Det innovative Cristadur® materialet føles silkemykt, er lett å rengjøre og har de samme tøffe egenskapene som Cristalite+®. Viktige egenskaper for kjøkkenvasken som statistisk sett er den mest brukte delen av kjøkkenet.

 

Cristadur® Mono

Mono er en klassisk vask med en stor, dyp kum med plass i bakkant som kan utstyres med opptil fem hull for blandebatteri, såpedispenser og oppløftventil. Tilgjengelig i fargene sort Magma og hvit Polaris.

 

Nytt og lekkert utvalg av Schock granittvasker

Med nye og forbedrede egenskaper og flere farger å velge i, blir Schock granittvasker et lekkert innslag på kjøkkenet.

 

Trendy kjøkkenvask i unikt materiale

Cristalite+® har satt en ny standard for komposittvasker. Materialet er en blanding av granitt og akryl som er er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygienisk.


Vi har også rengjøringskit, Easy Care, for våre granite-produkter som forenkler rengjøringen. Granite Cristalite+® leveres i en metallisk finish i to ulike farger.

 

Vi forbeholder oss retten til justering av typeutvalg uten forutgående varsel.

 

Se mer