Vis mer informasjon

Intra presenterer Cristadur® Greenwich til Granittvask sortimentet!

Greenwich er en kjøkkenvask for under- och planliming i granittmaterialet Cristadur®, et materiale med en silkelen overflate som er veldig lett å holde ren. Tilgjengelig i de stilige fargene svart Magma, hvit Polaris, sort Puro, grå Silverstone og brun Bronze. Leveres med praktisk integrert kurvventil, en ny og minimalistisk design detalj - mer farge og mindre rustfritt stål.

 

Det innovative Cristadur® materialet føles silkemykt, er lett å rengjøre og har de samme tøffe egenskapene som Cristalite+®. Viktige egenskaper for kjøkkenvasken som statistisk sett er den mest brukte delen av kjøkkenet.

 

Cristadur® Mono

Mono er en klassisk vask med en stor, dyp kum med plass i bakkant som kan utstyres med opptil fem hull for blandebatteri, såpedispenser og oppløftventil. Tilgjengelig i fargene sort Magma og hvit Polaris.

 

Nytt og lekkert utvalg av Schock granittvasker

Med nye og forbedrede egenskaper og flere farger å velge i, blir Schock granittvasker et lekkert innslag på kjøkkenet.

 

Trendy kjøkkenvask i unikt materiale

Cristalite+® har satt en ny standard for komposittvasker. Materialet er en blanding av granitt og akryl som er er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygienisk.


Vi har også rengjøringskit, Easy Care, for våre granite-produkter som forenkler rengjøringen. Granite Cristalite+® leveres i en metallisk finish i to ulike farger.

 

Vi forbeholder oss retten til justering av typeutvalg uten forutgående varsel.

 

Greenwich N100
 
Greenwich N100L
 
Primus D100 L
 
Mono N100
 
Mono N100 L
 
Mono D100L
 
Mono D150
 
Nemo N100
 
Nemo N100 S
 
Primus D100
 
Primus D150
 
Primus N100 XL
 
Solido N100
 
Solido N50
 
Solido N75
 
Classic N150
 
Euro R100
 
Euro N100
 
© MMXIII INTRA AS. Politikk