Inspired by design

 

Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. Vi har lang tradisjon for produktutvikling og design. Fra våre klassiske modeller til våre nyere, har vi hatt et kontinuerlig fokus på kvalitet og design. I samarbeid med ledende industridesignere har vi fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

 

Intra har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Utmerkelsen er en anerkjennelse for vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger. Et kvalitetsstempel for bedriften og det produktet du velger. Intra har også mottatt flere internasjonale designpriser.

 

 

 

Intra Scandinavian Design

Hverdagsdesign. Ikke hverdagslig, men design for hverdagene.

Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Enestående og enkle linjer, materialer i høy kvalitet og de små, avgjørende detaljene du lærer å sette pris på etter mange års bruk. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design i samarbeidet med ledende designere som Odd Thorsen og Bruno Oldani, Intras produkter er utviklet og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner, og er tilpasset det skandinaviske markedet.

 

Et kvalitetsstempel Intra har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Utmerkelsen er en anerkjennelse for vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger. Et kvalitetsstempel for bedriften og det produktet du velger. Intra har også mottatt flere internasjonale designpriser.

 

Scandinavian Design