Vaskerenner – Standard- og spesial mål

 

Nyhet!

Vaskerenne med mulighet for skreddersydd lengde, i polert rustfritt stål AISI 304. Leveres med integrerte veggbraketter og ventil underdel. Vaskerennen har mer enn 90° vinkler i innvendige hjørner og presset avløp uten skruer og pakning som sikrer enkel rengjøring. Vaskerennen har fall mot avløp i senter. Myke overganger på alle utvendige vinkler motvirker skade ved eventuelle fall mot vaskerennen.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 

 

UTVIKLET FOR DET SKANDINAVISKE KJØKKENET

 

Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør. Kjøkkenvasken er et viktig verktøy i hverdagen og den skal fungere i et interiør. Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Kjøkkenet skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig lekkert og innbydende.

 

Kjøkkenvask og blandebatteri hører sammen. Bak Intras blandebatteri ligger nitid forskning, kunnskap og gjennomtenkt design fra noen av Europas ledende designere, med vekt på estetikk og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den funksjonen og rollen blandebatteriene har i et moderne kjøkken.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 

 

Blandebatteri til kjøkken

 

Kjøkkenvask og blandebatteri hører sammen. Bak Intras blandebatteri ligger nitid forskning, kunnskap og gjennomtenkt design fra noen av Europas ledende designere.

 

Med ditt eget valg av blandebatteri, setter du preg på en vask som er bygd for å passe inn i ditt personlige kjøkken. Eligo blandebatteri med stilig design finnes med eller uten berøringsfri funksjon.

 

Halvor Thorsen og Martin Krafft står bak Frame blandebatteri, som er laget spesielt for våre Frame kjøkkenvasker. I stilren krom passer den også utmerket til våre andre kjøkkenvasker.

 

Nyhet! Vi har nå blandebatterier fra Schock.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 

 

Nyhet! IntraCulina minikjøkken

Culina er et helt nytt minikjøkken fra Intra med moderne komfyrtopp i rent skandinavisk design, og med store kummer i et stramt formspråk. Praktisk våtsone med plass for skjærefjøl som kan skyves fra våtsonen og inn over kummen. Skjærefjølen kan også anvendes som dekkbrikke og forandrer størrelsen på arbeidsflaten. De rette kantene (K7) gir et moderne og lekkert uttrykk.

 

Culina leveres med keramisk koketopp eller induksjonstopp med touch funksjoner. Det finnes flere tilbehør designet til kummene.

 

Nyhet! Trend Premiumline

Om du har liten plass, enten hjemme, på kontoret ditt, eller på arbeidsplassen, så har vi nå designet et kompakt kjøkken spesielt for dine behov. Minikjøkkenet Premiumline er en serie minikjøkken som kan brukes likeså godt som et kontorkjøkken som et hjemmekjøkken der du kan nyte matlagingen når som helst.

 

INTRA SKAL HEVE STANDARDEN PÅ DET OFFENTLIGE SANITÆRROMMET

 

De fleste av oss er henvist til et offentlig sanitærrom store deler av døgnet. Santitærrommet er en viktig del av byggets signatur, et rom hvor man kan skape særpreg og en opplevelse av noe ekstra. Et rom hvor det stilles helt spesielle krav til funksjonalitet, brukervennlighet, utforming og estetikk. Sanitærrommet skal møte komplekse behov, samtidig som det skal kunne tåle svært intensiv bruk over tid uten at kvalitetsopplevelsen forringes. Det er derfor rustfritt stål er et så egnet materiale for dette. Et unikt materiale med spesielle egenskaper og fortrinn som også er blitt en viktig del av Intras signatur. Derfor blir vi ofte valgt som leverandør til ambisiøse prosjekter hvor det stilles kompromissløse krav til funksjonell og estetisk kvalitet.

 

Eligo – en kjøkkenvask for virkelige behov

 

Eligo er en vask som er designet for det moderne kjøkkenet og de reelle behovene, noe som gjør hele kategorien mere interessant.

Det prisvinnende designet er i seg selv et tillegg til kjøkkenets innredning med sin blanding av myke og harde linjer, diskrete touch-knapper og skiftende former. Funksjoner og tilbehør merkes ikke alltid ved første øyekast, men betyr at vasken kan endres, tilpasses og benyttes på en rekke ulike måter.
Den er rett og slett designet for å passe inn i ditt personlige kjøkken.

 

ICON - EN NY RUSTFRI SERVANTSERIE!

 

Intra tilbyr et bredt spekter av servanter for montering på vegg, for nedfelling og underliming. I tillegg til at vi tilbyr vandalsikre løsninger. Rustfritt stål gir et moderne, stilrent inntrykk, er vedlikeholdsfritt og svært holdbart.

 

VASKEKAR/UTSLAGSVASKER

 

RESERVEDELER