Brosjyrer

Kjøkken

UTVIKLET FOR DET SKANDINAVISKE KJØKKENET

 

Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør. Kjøkkenvasken er et viktig verktøy i hverdagen og den skal fungere i et interiør. Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Kjøkkenet skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig lekkert og innbydende.

 

Kjøkkenvask og blandebatteri hører sammen. Bak Intras blandebatteri ligger nitid forskning, kunnskap og gjennomtenkt design fra noen av Europas ledende designere, med vekt på estetikk og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den funksjonen og rollen blandebatteriene har i et moderne kjøkken.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 

 
Sanitær

INTRA SKAL HEVE STANDARDEN PÅ DET OFFENTLIGE SANITÆRROMMET

 

De fleste av oss er henvist til et offentlig sanitærrom store deler av døgnet. Santitærrommet er en viktig del av byggets signatur, et rom hvor man kan skape særpreg og en opplevelse av noe ekstra. Et rom hvor det stilles helt spesielle krav til funksjonalitet, brukervennlighet, utforming og estetikk. Sanitærrommet skal møte komplekse behov, samtidig som det skal kunne tåle svært intensiv bruk over tid uten at kvalitetsopplevelsen forringes. Det er derfor rustfritt stål er et så egnet materiale for dette. Et unikt materiale med spesielle egenskaper og fortrinn som også er blitt en viktig del av Intras signatur. Derfor blir vi ofte valgt som leverandør til ambisiøse prosjekter hvor det stilles kompromissløse krav til funksjonell og estetisk kvalitet.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 
Vaskerenner ? Standard- og spesial mål

Vaskerenner – Standard- og spesial mål

 

Vaskerenne med mulighet for skreddersydd lengde, i polert rustfritt stål AISI 304. Leveres med integrerte veggbraketter og ventil underdel. Vaskerennen har mer enn 90° vinkler i innvendige hjørner og presset avløp uten skruer og pakning som sikrer enkel rengjøring. Vaskerennen har fall mot avløp i senter. Myke overganger på alle utvendige vinkler motvirker skade ved eventuelle fall mot vaskerennen.

 

Bla gjennom brosjyren vår her >>

 
Vaskekar/utslagsvasker

VASKEKAR/UTSLAGSVASKER

 
Reservedeler

RESERVEDELER

 
SKYLLEFRI URINAL VENTIL

SKYLLEFRI URINAL VENTIL

 

Hvordan fungerer Intra skyllefri urinal best? Intras skyllefri urinal krever ingen sperreveske og kan derfor tåle vanlig regjøringsmiddel. Der kreves ingen vannlås og ingen spesielt rengjøringsmiddel!