En kombinasjon av eleganse og funksjonalitet

 

Hos Intra forstår vi viktigheten av å ha kvalitetsprodukter i hjemmet ditt. Enten du er på utkikk etter en kjøkkenvask i stål eller annet sanitærutstyr, har vi noe for enhver smak og behov.


Våre kjøkkenvasker i stål er designet for å være både estetisk tiltalende og funksjonelle. De er laget av høykvalitets rustfritt stål, vaskene er holdbare, enkle å rengjøre og motstandsdyktige mot flekker og riper. De kommer i ulike stiler og størrelser, slik at du kan finne den perfekte vasken for ditt kjøkken.


Sanitærutstyr er en viktig del av ethvert hjem, og vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, fra baderomsinnredning til kjøkkenarmaturer. Vårt sanitærutstyr er laget for å møte de høyeste standardene for kvalitet og holdbarhet. Enten du trenger nye kraner, dusjhoder, eller annet utstyr, har vi det du trenger for å skape ditt drømmehjem.

 

KVALITET FRA SKANDINAVIA

Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet.

 

I samarbeid med ledende industridesignere har vi fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

 

Les mer

Om oss

Les og lær mer om Intra sin historie som hadde utspring i Norge.

 

Les mer om INTRA

 

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre Intra-produkt? Ring eller mail oss gjerne.

 

Se vår kontaktinfo