Design dit eget stålbord

Design dit eget stålbord - og få pris og tegning med det samme


Det er muligt at designe sit helt eget stålbord, og se prisen med det samme.


Intra´s stålborde er særdeles attraktive på prisen, og giver derudover et stilrent design til køkkenet, og er dermed et stærkt alternativ til laminatborde blandt andet på grund af den hygiejniske og slidstærke overflade, hvilket er med til at forlænge bordpladens levetid.


Udover muligheden for selv at designe sit eget tilpassede standard stålbord eller skræddersyede stålbord, så får man også mulighed for at tilvælge tilbehør og ekstra features som f.eks. løft-op funktion, sæbedispenser og udskæring for kogeplade. Hvilket gør indretningsmulighederne endnu mere fleksible.


Tilpasset standard leveres i valgfrie længder fra 800 til 2800 mm, i fire bredder, præcis i den ønskede længde, 2 kant profiler samt i 2 tykkelser. Vasketypen vælges fra Atlantic og Qube serierne i forskellige kombinationer.


Skræddersyet special kan designes efter eget ønske og behov. Stålbordpladerne kan leveres i valgfrie længder fra 400 til 4000 mm og dybde mål fra 600 til 1200 mm. Der kan vælges flere forskellige kantprofiler og kanthøjder. Derudover kan der vælges mellem hele Intra´s vaskesortiment.

 

Se mere >

Se mere