3 Nye farver i CRISTADUR®

3 Nye farver i CRISTADUR®

 

Køkkenet er som bekendt et af de vigtigste rum i nutidens bolig og betragtes ofte som et leverum med fokus på funktion, men også stil og design. I takt med de kulørte farver vinder ind på den moderne boligindretning, gør det sig også gældende for farvevalget på både køkkenvask og armatur.


Opnå et perfekt match ved at kombinere en farvet vask i en nuance der spiller perfekt sammen med f.eks. armatur, bordplade, skabsfront eller bagvæg. Intra Juvél supplerer de elegante granitvaske i CRISTADUR® serien med 3 stærke nyheder i trendfarverne grå, brun og sort.


Foruden de allerede kendte farver Polaris (hvid) og Magma (sort), dækker farvepaletten nu også over den grå farve Silverstone -SI (mørke grå), Bronze -BR (brun) og Puro -PU (sort uden nister).


En af de granit vaske som kan fås i de nye CRISTADUR® farver er den minimalistiske Greenwich, model GREN100L, der både kan plan- og underlimes samt integral monteres. Greenwich er designet med små hjørneradier og det integrerede afløb, hvor kun den løse strainer kan ses.

 

Ligeledes kan den klassiske vask Mono, model MONO100, med den store kumme og bagplade med plads til op til 5 huller for armatur, løft op funktion og sæbedispenser, også fås i de nye farver. Denne model fås kun til plan- og underlimning.

 

Se mere >

Se mere