Intra Culina træ

Nyhed! Culina træ

Culina serien er et helt nyt minikøkkenkoncept med moderne køkkenbordplade i rent skandinavisk design og store funktionelle skuffer med et minimalistisk udtryk. Udviklet og produceret i Skandinavien – tilpasset det skandinaviske marked med vores krav til kvalitet og funktion.

 

Markedets mest moderne minikøkken med et fleksibelt og funktionelt arbejdsområde. Med stilfulde, lige linier og skabsdøre i hvidlakeret
mdf, passer Culina træ i miljøer med høje krav til designsprog og bliver en naturlig del af interiøret.


Indbygget køleskab og mikrobølgeovn, rustfrit stål greb og softluk på låger og skuffer, udtrykker enkelthed og elegance der passer godt ind i den moderne indretning. Minikøkkenet står på sokkel hvilket giver en mere bekvem arbejdsstilling, og under mikroovnen er der en stor skuffe for at maksimere opbevaringspladsen.

 

Leveres med et indbygget 60 cm køleskab og 60/40 cm underskab i hvid melamin 16/18 mm. Døre og skuffefronter i hvidlakeret mdf 20mm. Greb i rustfrit stål. Teka køleskab 125 L **** Fryseboks 18 L, energiklasse A ++. 39dB. Teka mikroovn 20 L, 800 W. El-tilslutning 16 A. Stålbordplade i rustfri stål med isvejst vask og vandlås. Drypbakke til køleskab og indsats til vaskeskabet fås som ekstraudstyr.

 

Farvekode NCS S0500-N.

 

Culina træ findes i størrelser 100 og 120 cm og skuffeelemet 40 cm.

Se mere