Intra Nivis

Stålvask med fokus på bæredygtighed

Nyhed! IntraNivis - design, funktion og fokus på bæredygtighed

Det skandinaviske vinterlandskab har inspireret IntraNivis med sine enkle linjer og rene design. Navnet Nivis kommer fra det latinske ord for sne. Rillerne i sidebakken er velafbalancerede mod den lige overflade og leder tankerne hen på bølgerne i drivsneen, som dannes af den kolde vind.

 

Balance mellem bløde og hårde former

IntraNivis har et opdateret design med bløde overgange og en flot balance mellem radier og former, hvilket resulterer i en funktionel og elegant vask. Design, følelse og funktion går hånd i hånd. Formen er minimalistisk og tiltalende med enkle rene streger, der giver et behageligt indtryk uden overdrevne detaljer. Den bløde fornemmelse er velafbalanceret mod de faste og lige linjer.

 

IntraNivis er et prisvenligt produkt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vasken passer i de fleste køkkener og er designet med en universalflange, for nem installation uanset om installationen er til under- planlimning eller nedfældning.

 

Fokus på bæredygtighed

Vi stiller høje krav til kvalitet hele vejen igennem og fokus på bæredygtighed i alle processer!
Vi træffer bevidste valg i vores produktudvikling, når vi designer nye produkter. Køkkenvaske i bæredygtigt skandinavisk design er køkkenvaske, du gerne vil leve med i lang tid!


Rustfrit stål er et materiale med unikke egenskaber og fordele, der kan tåle intensiv brug i mange år – derfor er rustfrit stål et godt materialevalg for miljøet. Vi samarbejder med leverandører, der ligesom os arbejder hen imod en lavere miljøbelastning.

 

På vores fabrik i Mölntorp, Västmanland, bruger vi vedvarende energi i hele produktionen. Materialer og komponenter er for størstedelens vedkommende genanvendt, og vi har udviklet et tilbehør, der er lavet af restmaterialer, som vi har udnyttet under fremstillingen. Derudover reducerer vi trykte instruktioner og plejeråd ved at gøre dem tilgængelige via QR-koden, der følger med produktet.


Resultatet af vores bæredygtighedsfokus er et 28 % lavere CO²-fodaftryk for IntraNivis!

 

Se vores brochure her >>

Download PDF

Se mere