Intra Granite

Intra præsenterer Cristadur® Greenwich til vort store udvalg af Granite vaske!

Greenwich er en vask i granitmaterialet Cristadur®, et materiale med en silkeblød overflade som er let at vedligeholde. Findes som under- og planlimnings model i fem flotte farver; sort Magma, hvid Polaris, sort Puro, grå Silverstone og brun Bronze. Leveres med praktisk integreret bundventil, en ny og minimalistisk designdetalj.

 

Cristadur® føles silkeblødt, er let at rengøre og har samme gode egenskaber som Cristalite+® - vigtige egenskaber ved en køkkenvask, som statistisk set er det mest anvendte i køkkenet.

 

Cristadur® Mono

Mono er en klassisk vask med stor, dyb vask og bagplade, med mulighed for op til fem huller for placering af armatur, sæbedispenser og løft-op-ventil. Den fås farverna Magma, Polaris, Puro, Silverstone og Bronze.

 

Trendy køkkenvask i et unikt materiale 

Cristalite+® har sat en ny standard for kompositvaske. Materialet er en blanding af granit og akryl som er tre gange hårdere end almindeligt granit og gør den derfor meget modstandsdygtig overfor slag og ridser. Den tager ikke imod farve, er let at tørre af og derfor meget hygienisk.

 

Vi har et rengøringsmateriale til Cristalite+® vaskene, Easy Care, som gør rengøringen lettere. Granite Cristalite+® leveres i en metalisk overflade i to forskellige farver. De anførte udskæringsmål gælder kun for vaske til nedfældning.

 

Download vedligeholdelse af granitprodukter øverst til højre >>

Download PDF

Se mere