Køkkenvaske Granit - komposit vaske

Fra hvid køkkenvask til sort køkkenvask

Granitvask

 

Intra præsenterer Cristadur® Greenwich til vort store udvalg af granit komposit vaske!

Greenwich er en granit komposit vask i materialet Cristadur®, et materiale med en silkeblød overflade som er let at vedligeholde. Findes som underlimet vask og planlimet vask i fem flotte farver; sort Magma, hvid Polaris, sort Puro, grå Silverstone og brun Bronze. Leveres med praktisk integreret bundventil, en ny og minimalistisk designdetalje.

 

Cristadur® føles silkeblødt, er let at rengøre og har samme gode egenskaber som Cristalite+® - vigtige egenskaber ved en køkkenvask, som statistisk set er det mest anvendte i køkkenet.

  

Cristadur® MonoSort køkkenvask

Mono er en klassisk granit komposit vask med stor, dyb vask og bagplade, med mulighed for op til fem huller for placering af armatur, sæbedispenser og løft-op-ventil. Den fås farverna Magma, Polaris, Puro, Silverstone og Bronze.

 

Fås som køkkenvask med bakke og uden bakke.

 

Trendy køkkenvask i et unikt materiale Komposit vaske

Cristalite+® har sat en ny standard for komposit vask og silgranit vask. Materialet er en blanding af granit og akryl som er tre gange hårdere end almindeligt granit og gør den derfor meget modstandsdygtig overfor slag og ridser. Den tager ikke imod farve, er let at tørre af og derfor meget hygienisk.

 

Vi har et rengøringsmateriale til Cristalite+® vaskene, Easy Care, som gør rengøringen lettere. Granite Cristalite+® leveres i en metalisk overflade i to forskellige farver; sort vask og hvid vask.

 

En hvid køkkenvask eller sort køkkenvask i granit er et flot alternativ til porcelæn køkkenvask og keramik vask.

 

De anførte udskæringsmål gælder kun for vaske til nedfældning.

 

For rengøring af sort vask, se Vedlikehold.

Download vedligeholdelse af granitprodukter øverst til højre >>

 

Se vores brochure her >>

Download PDF

Se mere