Køkkenvaske Granit - komposit vaske

Fra hvid køkkenvask til sort køkkenvask

Granitvask

Vores granitvaske består primært af naturligt kvartssand. Den eksklusive satinmatte overflade på CRISTADUR® og den stenlignende overflade på CRISTALITE® vaske er udviklet til at imødekomme køkkenets krav. Materialet gør at vasken beholder sit smukke udseende på trods af dagligt brug.

 

CRISTALITE® har sat standarden for kompositvaske. Overfladen på CRISTALITE® vasken er let ru, føles som sten, og den kommer med flotte naturlige nuancer. Den robuste kompositvask er fremstillet af 70-75% naturligt kvartssand blandet med akryl - den mest holdbare sammensætning som gør den hårdere end almindeligt granit. Vaskene fås med metallisk finish i Onyx og Alpine.

 

For nem rengøring og optimal vedligeholdelse af din CRISTALITE® vask, anbefaler vi at bruge produktet Easy Care.

 

CRISTADUR® har en unik silkeblød overflade i det innovative og patenterede CRISTADUR® materiale. Denne overflade er robust, designet til at holde, den er fødevaresikker og er ekstremt nem at rengøre. CRISTADUR® vaske har ikke kun vundet designpriser, men har også vundet popularitet blandt brugere på grund af det smukke ydre og den høje kvalitet. Vaskene er håndlavede i Tyskland af naturligt kvartssand.
Vaskene findes i fem flotte farver; Magma, Polaris, Puro, Silverstone og Bronze.

 

CRISTADUR® EcoRange er de mest bæredygtige af vores kompositvaske, hvor andelen af naturlige
vedvarende eller genanvendte råmaterialer er øget op til 99%. Vaskene er tilgængelige i farverne Night, Day, Dust og Twilight.

 

Vedligeholdelse
Vores granitvaske er af høj kvalitet, designet til brug i moderne køkkener. Korrekt vedligeholdelse er vigtig for at bevare vaskens flotte udseende og sikre en lang levetid. Som med alle andre materialer, så kan overfladen blive beskadiget ved ekstremt hårdt stød eller høj varme. For at vedligeholde vasken og sikre dens levetid, anbefaler vi, at følger disse simple vejledninger for at sikre, at vasken forbliver i god stand.

 

Komposit vaskeRengøring

Efter brug, skyl altid vasken med vand og mild sæbe, og rengør den med en blød svamp. Afslut med at tørre vasken af med en blød klud. Det er vigtigt at undgå skrappe kemikalier og skuresvamp for at beskytte både din vask.

Hvis vasken får metalpletter, skal de forsigtigt gnides væk med en blød svamp, skyl derefter grundigt og tør. For at fjerne kalkpletter eller rust kan man påføre eddike (1:10) eller rengøringsmiddel. Lad det sidde i 20 minutter, skyl og tør derefter.

 

Varme
En granit vask er meget modstandsdygtig over for varme og er derfor perfekt til daglige køkkenaktiviteter. Nogle gange kan gryder eller pander være ekstra varme. Derfor er det altid en god idé at placere et varmebestandigt element i vasken, før man lægger gryder og pander deri. Dette beskytter vaskens overflade mod de ekstreme temperaturer. Vand med en temperatur over 70°C kan i nogle tilfælde medføre ekstra kalkaflejringer, især hvis vandet ofte rammer det samme punkt gentagne gange. For at undgå hvide aflejringer kan det være en god idé at hælde kogende vand i en gryde eller kop først for at forhindre direkte eksponering af vasken.

 

Overfladebeskyttelse
Overfladen af vasken er meget robust og modstandsdygtig. For at holde overfladen i god stand, anbefaler vi at bruge et skærebræt, ved madlavning, for at undgå knivmærker og skår i vaskens overflade. Skarpe og tunge genstande kan permanent beskadige overfladen, hvis de rammer vasken direkte med stor kraft.

Med disse tips er det både nemt og effektivt at holde en granitvask flot og funktionel i mange år. I ekstreme tilfælde kan der opstå revner, som ikke nødvendigvis er synlige med det samme, men som kan udvikle sig over tid.


De anførte udskæringsmål gælder kun for vaske til nedfældning.

 

Download folder med gode råd om vedligeholdelse af granitprodukter her

 

Se vores brochure her >>

Download PDF

Se mere