Køkkenvaske Stål - Udviklet til det Skandinaviske Køkken

KØKKENVASKE - UDVIKLET TIL DET SKANDINAVISKE KØKKEN


Der er noget særligt ved det skandinaviske køkken. For os er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, ingen andre tilbringer så meget tid her, som vi gør. Her laver vi mad, spiser, vasker op, laver lektier og læser avisen. Kort sagt, vi bruger køkkenet.
I det skandinaviske køkken er vasken et værktøj, som samtidig skal være en smuk del af interiøret. Dette er baggrunden for, hvordan Intra arbejder med designudvikling. Køkkenet skal være praktisk, funktionelt og samtidig lækkert og indbydende.


KØKKENVASK I STÅL


Når det kommer til køkkenrenovering, er valget af vask en vigtig detalje, som ikke bør overses. Hos Intra finder du et bredt udvalg af køkkenvaske i stål, som ikke kun er æstetisk, men også funktionelle.
Vores stål køkkenvask er lavet af materialer af høj kvalitet, som både er holdbare og nemme at rengøre. Uanset om du leder efter en vask i støbt stål eller en granitvask, så har vi noget for enhver smag og behov.
I forhold til affaldssortering tilbyder vi smarte løsninger, der kan integreres direkte under vasken. Med vores design kan du skabe en vask, der passer perfekt til dit køkken.
En stålvask fra Intra og Juvel er en vask med spændende design og praktiske detaljer. Vores køkkenvaske i rustfrit stål er stilfulde, elegante og til fornuftige priser.
Du kan vælge alt fra runde vask til rektangulære og lidt større former, til en køkkenvask med bakke eller en lille stålvask.
Underlimet vask, planlimet vask og stålborde med vask. Udover vores Juvél køkkenvaske i rustfrit stål har vi også køkkenvaske i messing og granit i vores brede sortiment.

 

Se vores Intra vask brochure her >>

Download PDF

Se mere