Affaldsspand køkken

Nem affaldssortering i hjemmet og et affaldssystem lige ved håndenAffaldssortering til skabslåge

”Sortér, opbevar og genbrug” er noget der fylder rigtig meget i vores samfund i øjeblikket. Vi skal alle til at sortere vores affald, så man kan genanvende affaldet til gavn for miljøet og de kommende generationer. Det betyder nye rutiner og ændring af gamle vaner.

Sorteringen starter allerede i køkkenet og med Intra Juvéls løsninger får du funktionelle affaldssystemer som kan tilpasses efter ønske og gør dermed sortering af affald i dagligdagen nem og mere overskuelig, både for store og for små.

 

Affaldssortering køkken

Hos Intra Juvél finder du et bredt udvalg af affaldssystemer til køkkenet. Forbedre affaldssorteringen med praktiske og funktionelle sorterings skraldespand. Vores affaldssystemer fås i flere forskellige dimensioner og designs for at kunne tilpasse sig forskellige køkkentyper og gør det let at sortere. 

 

Affaldsspand køkkenAffaldssortering

Udvalget er stort og der findes både modeller der er beregnet til montering i bunden af køkkenskabe som er forsynet med udtræksskinner, affaldssortering til skabslåge der leveres med ophængs beslag og affaldssortering til skuffer som nemt kan monteres. Alle modeller er med løse spande med bærehåndtag, der gør det let at tage dem op ved tømning og rengøring.

 

Nyhed!

Vi har nu også to modeller lavet af 100% genbrugsplast.

Se mere