Inspired by design

 

Intra har lang tradition for produktudvikling og design. Gennem mange år har man samarbejdet med førende industridesignere. Fra de klassiske modeller til de nyeste har vi kontinuerligt haft fokus på kvalitet og design. Med innovative produkter har vi modtaget udmærkelser og vundet priser fordi vore produkter forener eksklusivt design med god funktionalitet.

 

Intra er blevet tildelt Merket for God Design gentagne gange. Denne udmærkelse er en anerkendelse for vellykket brug af design for at skabe innovative produkter og løsninger. Et kvalitetsstempel til virksomheden og det produkt du vælger.

 

 

 

Intra Scandinavian Design

Ikke hverdagsagtigt design, men design til hverdagen. Skandinavisk design er kendt for at kombinere ren elegance med strenge krav til kvalitet og funktion. Enestående og enkle linjer, materialer i høj kvalitet og de små, afgørende detaljer, du lærer at værdsætte efter mange års brug. Lige siden starten har Intra været eksponent for skandinavisk design. Vi etablerede tidligt et samarbejde med designere som Odd Thorsen og Bruno Oldani og sammen har vi udviklet profil, koncepter og gennemtænkte produkter med lang levetid. Det er derfor der er forskel på køkkenvaske. De åbenlyse forskelle og de forskelle du opdager lidt efter lidt. Intras produkter er udviklet og produceret i Skandinavien gennem generationer og tilpasset det skandinaviske marked.