Vaskerender – holdbar og praktisk

 

Nyhed!

Vaskerender i fleksible længder, produceret i poleret rustfri stål AISI304. Leveres med integreret vægbeslag og bundventil. Den invendig hjørneradius på mere end 90° og presset afløb uden samlinger, sikrer enkel og nem rengøring. Vaskerenden har fald mod afløb der er placeret i centrum. De udvendige hjørner har afrundede kanter der mindsker skader i tilfælde af man rammer ind i vaskerenden.

 

Se vores brochure her >>

 

Armaturer

Køkkenvask og armatur hører som bekendt sammen. Både form, farve og funktion spiller ind når man skal sætte sit eget præg på det personlige køkken.

 

Hos Intra Juvél er udvalget af armaturer stort og udviklet af nogle af Europas førende designere som Halvor Thorsen og Marin Krafft, der bl.a har designet Frame armaturet specielt til vaskeserien med samme navn.

 

Intra Juvél kan tilbyde et stort udvalg i forskellige farver og prisniveauer. Paletten spænder bredt over designs i rustfri stål, krom og farvede armaturer.

 

Se vores brochure her >>

 

MINIKØKKEN

 

Minikøkken med alt hvad du behøver på lidt plads. Et komplet køkken som samtidig er både praktisk og stilrent. Til dig som har begrænset med plads eller ønsker et lille køkken i en studieboliger eller sommerhus.

 

Nyhed! Culina minikøkken

 

Culina er et helt nyt minikøkken fra Intra med en moderne bordplade i et rent skandinavisk design, store kummer og i et stramt udtryk. Praktisk vådzone med plads til et skærebræt som let kan skydes fra vådzonen og ind over vasken. Skærebrættet kan også anvendes som dækplade og forandre udtrykket på arbejdspladen. De rette kanter (K7) giver et moderne og elegant udtryk.


Culina leveres med glaskeramisk kogeplade eller induktionskogeplade med touch funktioner. Der kan tilvælges specialt designet tilbehør til vasken.

 

INTRA VIL HÆVE STANDARDEN I DET OFFENTLIGE SANITETSRUM

 

Toiletrummet er en vigtig del af dagligdagen. Ikke kun fordi mange af os er henvist til et offentligt toiletrum store dele af døgnet, men lige så meget fordi det på mange måder er en bygnings signatur. Det er et af de rum, hvor man kan skabe et særpræg og en oplevelse ud over det normale. Ikke mindst er det det rum, hvor der stilles helt specielle krav til funktionalitet, brugervenlighed, udformning og æstetik.

 

Udviklet til det skandinaviske køkken

 

Der er noget særligt ved det skandinaviske køkken. For os er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, ingen andre tilbringer så meget tid her, som vi gør. Her laver vi mad, spiser, vasker op, laver lektier og læser avisen. Kort sagt, vi bruger køkkenet. I et skandinavisk køkken er vasken et værktøj, som samtidig skal være en smuk del af interiøret. Dette er baggrunden for, hvordan Intra arbejder med designudvikling. Køkkenet skal være praktisk, funktionelt og samtidig lækkert og indbydende.

 

Køkkenvask og blandingsbatteri hører sammen. Intras blandingsbatterier er resultatet af forskning og gennemtænkt design fra nogle af europas førende designere, med vægt på æstetik og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den rolle, blandingsbatteriet har i det moderne køkken.

 

Eligo – en vask til dit reelle behov

 

For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant valg.

Eligo er noget helt andet: en vask som er udformet til det reelle behov og køkken, og som gør at hele kategorien bliver mere interessant. Det prisbelønnede design er i sig selv et tilskud til køkkenets indretning, med blandingen af bløde og hårde linjer, diskrete knapper og foranderlige former. Funktioner og tilbehør bemærkes ikke ved første øjekast, men indebærer at vasken kan ændres, tilpasses og anvendes på en række forskellige måder.
Den er helt enkelt designet til at passe ind i dit personlige køkken.

 

Icon. Inspired by pure Scandinavian nature.

 

Præcision, kvalitet og sans for detaljer er udtrykt i en unik, uovertruffen stil.

 

SKYLLEFRI URINAL VENTIL

 

Hvordan fungerer Intra skyllefri urinal bedst? Intras skyllefri urinal kræver ingen spærrevæske og kan derfor tåle almindeligt regøringsmiddel. Der kræves ingen vandlås og ingen speciel rengøringsmiddel!