Brochurer

Køkken

Udviklet til det skandinaviske køkken

 

Der er noget særligt ved det skandinaviske køkken. For os er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, ingen andre tilbringer så meget tid her, som vi gør. Her laver vi mad, spiser, vasker op, laver lektier og læser avisen. Kort sagt, vi bruger køkkenet. I et skandinavisk køkken er vasken et værktøj, som samtidig skal være en smuk del af interiøret. Dette er baggrunden for, hvordan Intra arbejder med designudvikling. Køkkenet skal være praktisk, funktionelt og samtidig lækkert og indbydende.

 

Køkkenvask og blandingsbatteri hører sammen. Intras blandingsbatterier er resultatet af forskning og gennemtænkt design fra nogle af europas førende designere, med vægt på æstetik og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den rolle, blandingsbatteriet har i det moderne køkken.

 

Se vores brochure her >>

 
Kompakt køkkener

Kompakt køkkener

 

Se vores brochure her >>

 
Sanitet

INTRA VIL HÆVE STANDARDEN I DET OFFENTLIGE SANITETSRUM

 

Toiletrummet er en vigtig del af dagligdagen. Ikke kun fordi mange af os er henvist til et offentligt toiletrum store dele af døgnet, men lige så meget fordi det på mange måder er en bygnings signatur. Det er et af de rum, hvor man kan skabe et særpræg og en oplevelse ud over det normale. Ikke mindst er det det rum, hvor der stilles helt specielle krav til funktionalitet, brugervenlighed, udformning og æstetik.

 

Se vores brochure her >>

 
Vaskerender ? holdbar og praktisk

Vaskerender – holdbar og praktisk

 

Vaskerender i fleksible længder, produceret i poleret rustfri stål AISI304. Leveres med integreret vægbeslag og bundventil. Den invendig hjørneradius på mere end 90° og presset afløb uden samlinger, sikrer enkel og nem rengøring. Vaskerenden har fald mod afløb der er placeret i centrum. De udvendige hjørner har afrundede kanter der mindsker skader i tilfælde af man rammer ind i vaskerenden.

 

Se vores brochure her >>

 
Armaturer

Armaturer

Køkkenvask og armatur hører som bekendt sammen. Både form, farve og funktion spiller ind når man skal sætte sit eget præg på det personlige køkken.

 

Hos Intra Juvél er udvalget af armaturer stort og udviklet af nogle af Europas førende designere som Halvor Thorsen og Marin Krafft, der bl.a har designet Frame armaturet specielt til vaskeserien med samme navn.

 

Intra Juvél kan tilbyde et stort udvalg i forskellige farver og prisniveauer. Paletten spænder bredt over designs i rustfri stål, krom og farvede armaturer.

 

Se vores brochure her >>

 
Skyllefri urinalventil

SKYLLEFRI URINAL VENTIL

 

Hvordan fungerer Intra skyllefri urinal bedst? Intras skyllefri urinal kræver ingen spærrevæske og kan derfor tåle almindeligt regøringsmiddel. Der kræves ingen vandlås og ingen speciel rengøringsmiddel!