Jobba hos oss!

 

Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Till dessa tjänster söker vi dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

 

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås!

 

 

Utesäljare Södra Sverige >

Placering i Göteborg med omnejd


Intra befinner sig i en stark expansionsfas i Sverige och din främsta arbetsuppgift är att utveckla vårt affärsområde ”diskbänkar” inom kök. Du utgår från hemmakontor och kommer att ha ansvar för våra kunder i södra delen av Västra Götaland samt Småland, Skåne och Blekinge.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ute på fältet och presentera och sälja in vårt produktsortiment till våra befintliga och nya kunder inom kök.
•Du ansvarar för att stärka relationen med våra kunder.
•Du besöker våra köksåterförsäljare och även grossister inom distriktet.
•Du rapportera direkt till försäljningschefen för kök i Sverige.
•Du utgår från hemmakontor och lämplig bostadsort är i Göteborgsområdet.
•I arbetet ingår cirka 25-30 övernattningar per år.

 

Din profil
Vi söker dig som är säljare och drivs av lönsamma affärer och nöjda kunder. Om du idag arbeter inom köksbranschen är det meriterande eller så jobbar som butikssäljare men vill utvecklas. Har du intresse och känsla för design är det ett plus. Du är affärsmässig och har förmåga att skapa långsiktiga relationer samt har en stark egen drivkraft.
För att lyckas måste du vara van vid att arbeta självständigt och trivas med att resa. Vi är en liten dynamisk organisation vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Du har gymnasie- eller högskoleutbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning.

 

Vi erbjuder
Ett spännande och mycket självständigt och stimulerande arbete där tempot är högt. Du kommer att arbeta med ett marknadsledande varumärke med hög kvalitetsprofil och bästa renommé i branschen. Intra är ett globalt företag där det finns stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på telefon 031-7045179.

Ansök via länken ovan. Urval sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan! 

© MMXIII INTRA AS.