Jobba hos oss!

 

Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Till dessa tjänster söker vi dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

 

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås!

 

 

 

Ny! Tekniskt slipad operatör >

Nu söker vi dig som vill vara med från grunden och starta upp anläggningen, du har ett genuint tekniskt intresse och vill arbeta som operatör med processoptimering och ständiga förbättringar i åtanke. Du kommer att få vara med och starta upp och arbeta med en helt ny maskinpark med den senaste tekniken där dina erfarenheter och idéer är värdefulla.

 

Vi tror att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med exempelvis CNC programmering, laserskärning, robotceller, processoptimering och felsökning. Har du även erfarenhet eller intresse av personalledning så är det ett plus. Som person gillar du att ta eget ansvar, har struktur samt ett högt kvalitets och säkerhetsmedvetande. Välkommen till vårt trevliga gäng!

 

Din ansökan skickar du in genom att klicka på länken ovan, senast den 14 februari. Intervjuer sker löpande så gör detta så fort som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marcus Möller hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

 

Välkommen till vårt trevliga gäng!

 

 

Framdrift och hantering av ISO

Intra Mölntorp söker en interimslösning på konsultbasis gällande framdrift och hantering av ISO verksamhetssystem inför övergångsrevision till ISO 9001:2015 / 14001:2015 som sker i början av april, därefter en överlämning för vidare hantering inom den egna organisationen.

 

Din profil innefattar att du idag arbetar i Mälardalsområdet exempelvis som extern revisor eller på annat sätt har stor kunskap om verksamhetssystem och de grundläggande krav som ställs på organisationen. Du har möjlighet att vara på plats i våra lokaler under uppskattningsvis två dagar i veckan fram till revisionen med omgående start! Har du även kunskap i Visio är det ett plus, men inget krav, då vårt system visualiseras med hjälp av detta program.

 

Är du intresserad eller vet någon som skulle vara intressant för uppdraget - hör gärna av dig till Jonas Forsberg (jforsberg@intra-teka.com) eller Anders Ahlin (aahlin@intra-teka.com)  

 

Varmt välkommen till Intra!

   

 

© MMXIII INTRA AS.