Jobba hos oss!

 

Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Till dessa tjänster söker vi dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

 

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås!

 

 

Ny! Coachande Produktionsledare till Intra >

Då vi expanderar behöver vi utöka antalet produktionsledare från en till två!

 

I rollen som produktionsledare ansvarar du för den dagliga driften för vår produktion. I ansvaret ingår personalbudget, kvalitets- och leveransansvar. Du leder, utvecklar och entusiasmerar personalen samtidigt som du följer upp produktionens resultat. Du ska aktivt verka för att driva ständiga förbättringar inom ramen för Intras produktionssystem samt arbetar kontinuerligt med att analysera, utvärdera och vid behov korrigera i vår produktion så att våra kort- och långsiktiga mål infrias.

 

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet där du verkat i en produktionsintensiv miljö hos en tillverkande industri, gärna inom tunnplåtsbearbetning. Du är van att arbeta med förbättringsprocesser, har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av något MPS-system, vi använder AX Microsoft. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen har du en god planeringsförmåga, är strukturerad och beslutsmässig. Ditt kvalitetstänk är högt samtidigt som du trivs med att lösa dagliga utmaningar som uppstår i produktionen. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, högt engagemang samt att du är duktig på att motivera och coacha dina medarbetare. Vi förutsätter att du trivs med att vara synlig bland dina medarbetare ute i produktionen. 

 

Din ansökan registerar du på www.norenlindholm.se genom att klicka på länken ovan, senast 29 april. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. Intervjuer kommer att ske löpande så gör detta så fort som möjligt.

 

Varmt välkommen till oss!

 

 

 

Ny! Tekniskt slipad operatör >

Nu söker vi dig som vill vara med från grunden och starta upp anläggningen, du har ett genuint tekniskt intresse och vill arbeta som operatör med processoptimering och ständiga förbättringar i åtanke. Du kommer att få vara med och starta upp och arbeta med en helt ny maskinpark med den senaste tekniken där dina erfarenheter och idéer är värdefulla.

 

Vi tror att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med exempelvis CNC programmering, laserskärning, robotceller, processoptimering och felsökning. Har du även erfarenhet eller intresse av personalledning så är det ett plus. Som person gillar du att ta eget ansvar, har struktur samt ett högt kvalitets och säkerhetsmedvetande. Välkommen till vårt trevliga gäng!

 

Din ansökan skickar du in genom att klicka på länken ovan, senast den 14 februari. Intervjuer sker löpande så gör detta så fort som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marcus Möller hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

 

Välkommen till vårt trevliga gäng!  

 

© MMXIII INTRA AS.