NYTT! UTVIKLET FOR DET SKANDINAVISKE KJØKKENET

 

Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør. Kjøkkenvasken er et viktig verktøy i hverdagen og den skal fungere i et interiør. Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Kjøkkenet skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig lekkert og innbydende.

 

Kjøkkenvask og blandebatteri hører sammen. Bak Intras blandebatteri ligger nitid forskning, kunnskap og gjennomtenkt design fra noen av Europas ledende designere, med vekt på estetikk og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den funksjonen og rollen blandebatteriene har i et moderne kjøkken.

 

Eligo – en kjøkkenvask for virkelige behov

 

Eligo er en vask som er designet for det moderne kjøkkenet og de reelle behovene, noe som gjør hele kategorien mere interessant.

Det prisvinnende designet er i seg selv et tillegg til kjøkkenets innredning med sin blanding av myke og harde linjer, diskrete touch-knapper og skiftende former. Funksjoner og tilbehør merkes ikke alltid ved første øyekast, men betyr at vasken kan endres, tilpasses og benyttes på en rekke ulike måter.
Den er rett og slett designet for å passe inn i ditt personlige kjøkken.

 

ICON - EN NY RUSTFRI SERVANTSERIE!

 

Intra tilbyr et bredt spekter av servanter for montering på vegg, for nedfelling og underliming. I tillegg til at vi tilbyr vandalsikre løsninger. Rustfritt stål gir et moderne, stilrent inntrykk, er vedlikeholdsfritt og svært holdbart.

 

INTRA SKAL HEVE STANDARDEN PÅ DET OFFENTLIGE SANITÆRROMMET

 

De fleste av oss er henvist til et offentlig sanitærrom store deler av døgnet. Santitærrommet er en viktig del av byggets signatur, et rom hvor man kan skape særpreg og en opplevelse av noe ekstra. Et rom hvor det stilles helt spesielle krav til funksjonalitet, brukervennlighet, utforming og estetikk. Sanitærrommet skal møte komplekse behov, samtidig som det skal kunne tåle svært intensiv bruk over tid uten at kvalitetsopplevelsen forringes. Det er derfor rustfritt stål er et så egnet materiale for dette. Et unikt materiale med spesielle egenskaper og fortrinn som også er blitt en viktig del av Intras signatur. Derfor blir vi ofte valgt som leverandør til ambisiøse prosjekter hvor det stilles kompromissløse krav til funksjonell og estetisk kvalitet.

 

MINIKJØKKEN

 

Minikjøkken med alt du trenger til en liten plass. Et komplett lite kjøkken som samtidig er både praktisk og stilrent. For deg som har begrenset plass eller ønsker et lite kjøkken på hytta eller på hybelen.

 

Vi henviser til prislisten for korrekte priser >>

 

VASKEKAR/UTSLAGSVASKER

 

RESERVEDELER

© MMXIII INTRA AS. Politikk