Key Account Manager- salg

 

Bliv nøglespiller på et nyt hold

Du bliver nøglespiller i nyt salgsteam, hvor du med reference til salgs- og marketingdirektøren, bliver ansvarlig for at udvikle det strategiske samarbejde med en række af vores nøglekunder.


Din primære opgave bliver, i samarbejde den øvrige salgsstyrke, at udvikle samarbejdet og naturligvis salget. Du fungerer som kommerciel udvikler, og rådgiver løbende dine kunder om sortimentsoptimeringer, kampagner, specifikke aktiviteter samt bygger stærke relationer.


Du bliver ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder. Som KAM ved du, at det er tallene som tæller – men at den troværdige relation er en forudsætning for at opnå succes. Du får din gang på hovedkontorerne, og det bliver afgørende for din succes, at du forstår at skabe interesse for Intra’s produkter.


Dine primære opgaver er at:
• Opbygge og udvikle relationer med kunderne baseret på fælles forretningsmæssige mål
• Udarbejde strategier og planer for eksisterende og potentielle kunder
• Analysere, udarbejde og eksekvere kundeplaner, kampagner til kunderne i tæt samarbejde med kunden
• Være ansvarlig for budgetlægning, årsaftaler og opnåelse af målsætninger
• Gennemføre og følge op på strategiske salgsprojekter

 

Erfaring med salg og/eller markedsføring overfor VVS-Grossister og/eller køkkenkæder.

Du har allerede nogle års erfaring inden for salg til og forhandlinger med de danske VVS-Grossister og/eller køkkenkæder. Alternativt har du arbejdet som produktchef eller kategorichef hos en af disse og brænder nu for at komme endnu nærmere fronten, hvor produkt- og kampagneplanerne bringes i spil. Du har under alle omstændigheder indgående kendskab til beslutningsmønstrene i disse brancher, og du ved, hvilke virkemidler der efterspørges.


Det er afgørende for din succes, at du kan opbygge langtidsholdbare relationer gennem en troværdig dialog og faktabaseret rådgivning. Din arbejdsform er præget af en metodisk og struktureret tilgang til opgaven og, du er selvkørende når det gælder fremskaffelse af data gennem virksomhedens ERP-system, analyser og ikke mindst udarbejdelse af præsentationsmateriale.


Nøgleposition hos kendt brand i branchen

Du tilbydes en nøgleposition hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter. Jobbet indebærer stort ansvar og frihed, og virksomhedens velkendte navn og brand samt position sikrer gode forudsætninger for at få succes med opgaven.


Attraktiv gagepakke, som indeholder fast løn efter kvalifikationer, mobiltelefon, computer samt firmabil.

© MMXIII INTRA AS. Politik