Nyhed! Culina minikøkken

 

Culina er et helt nyt minikøkken fra Intra med en moderne bordplade i et rent skandinavisk design, store kummer og i et stramt udtryk. Praktisk vådzone med plads til et skærebræt som let kan skydes fra vådzonen og ind over vasken. Skærebrættet kan også anvendes som dækplade og forandre udtrykket på arbejdspladen. De rette kanter (K7) giver et moderne og elegant udtryk.


Culina leveres med glaskeramisk kogeplade eller induktionskogeplade med touch funktioner. Der kan tilvælges specialt designet tilbehør til vasken.

 

Nyhed! Udviklet til det skandinaviske køkken

 

Der er noget særligt ved det skandinaviske køkken. For os er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, ingen andre tilbringer så meget tid her, som vi gør. Her laver vi mad, spiser, vasker op, laver lektier og læser avisen. Kort sagt, vi bruger køkkenet. I et skandinavisk køkken er vasken et værktøj, som samtidig skal være en smuk del af interiøret. Dette er baggrunden for, hvordan Intra arbejder med designudvikling. Køkkenet skal være praktisk, funktionelt og samtidig lækkert og indbydende.

 

Køkkenvask og blandingsbatteri hører sammen. Intras blandingsbatterier er resultatet af forskning og gennemtænkt design fra nogle af europas førende designere, med vægt på æstetik og detaljer. Serien forener design med forståelsen for den rolle, blandingsbatteriet har i det moderne køkken.

 

Eligo – en vask til dit reelle behov

 

For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant valg.

Eligo er noget helt andet: en vask som er udformet til det reelle behov og køkken, og som gør at hele kategorien bliver mere interessant. Det prisbelønnede design er i sig selv et tilskud til køkkenets indretning, med blandingen af bløde og hårde linjer, diskrete knapper og foranderlige former. Funktioner og tilbehør bemærkes ikke ved første øjekast, men indebærer at vasken kan ændres, tilpasses og anvendes på en række forskellige måder.
Den er helt enkelt designet til at passe ind i dit personlige køkken.

 

Icon. Inspired by pure Scandinavian nature.

 

Præcision, kvalitet og sans for detaljer er udtrykt i en unik, uovertruffen stil.

 

SKYLLEFRI URINAL VENTIL

 

Hvordan fungerer Intra skyllefri urinal bedst? Intras skyllefri urinal kræver ingen spærrevæske og kan derfor tåle almindeligt regøringsmiddel. Der kræves ingen vandlås og ingen speciel rengøringsmiddel!

© MMXIII INTRA AS. Politik